8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Vali Refik Arslan Öztürk taburcu oldu

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi'nde 23 Ocak 2006 Pazartesi günü koroner baypas ameliyatı olan ve tıkalı olan 3 kalp damarı yenilenen Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk bugün taburcu oldu.

18 Ocak 2006 tarihinde gece yarısı saat 03.00 sıralarında geçirdiği göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülen ve burada yapılan ilk müdahaleden sonra sabah 09.30 sıralarında CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Ünitesi'ne yatırılan Vali Öztürk'e koroner anjiografi uygulanmış, Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Konseyi'nin değerlendirmesi sonucunda koroner baypas ameliyatına karar verilmiş ve 23 Ocak 2006 tarihinde ameliyatı gerçekleştirilmişti. Bugün taburcu olan Vali Öztürk, Manisa'da göreve başlamasından kısa bir süre sonra rahatsızlanmasından dolayı üzgün olduğunu belirterek, kendisine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti. Öztürk, "Rahatsızlanmamdan itibaren geçen bu süre içinde bana yakın ilgi gösteren Devlet Hastanesi ve üniversitemiz hastanesine teşekkürlerimi ifade etmeyi bir borç biliyorum. İdari, askeri ve adli erkan, Manisa, Erzincan, Bilecik ve Niğde'deki dostlarım, kardeşlerim, ailem hep yanımda ve yakınımda olarak bana büyük bir güç verdiler. Tedavim süresince benden iyilik dileklerini esirgemedikleri için de kendilerine teşekkür etmeyi şu ölümlü dünyada bir vefa borcu olarak bileceğimi ve hatırlayacağımı ifade etmek istiyorum. Manisalıları üzdüğüm için de gerçekten çok üzgünüm. Hemşehrilerime sağlıklar ve iyilikler dilerim" dedi.

Vali Öztürk, ameliyatı nedeniyle doktorların 2 ay rapor vermesine rağmen daha kısa sürede görevi başına dönmeyi arzu ettiğini söyledi.

Bu arada, ameliyatın ardından hızlı bir iyileşme gösteren Vali Öztürk'ün sağlık durumu doktorları tarafından önümüzdeki pazartesi günü kontrol edilecek. Kontrol edilinceye kadar Vali Öztürk'ün ziyaretçi kabul etmesine müsaade edilmeyecek.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 21:12:08
Güncelleme :31 Ocak 2006 Salı 21:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?