5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Validen şoförüne takdir belgesi

VALİ GÜVENÇ'TEN EMEKLİYE AYRILAN MAKAM ŞOFÖRÜNE TAKDİR BELGESİ

Manisa Valiliğinde 2000 yılından beri Vali makam şoförlüğü görevini yürüten Mustafa Kurt’un emekliye ayrılması nedeniyle Vali Celalettin Güvenç takdirname ve hediye verdi.

Valilik makamındaki törende emekliye ayrılan Mustafa Kurt’a Vali Celalettin Güvenç, bundan sonraki yaşamında ailesi ve çocukları ile mutlu bir yaşam dilerken birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Mustafa Kurt’a Valilik personeli tarafından veda töreni düzenlendi. Valilik Özel kalem Müdürü Tülin Kudak’ın odasında bir araya gelen Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp ve Valilik personeli ile geçmiş anılar tazelendi.

Veda töreninde konuşma yapan Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Kurt’un emeklilik yaşamında sağlıklı ve mutlu bir ömür sürmesini diledi ve Valilik personeli tarafından alınan altını hediye etti. Mustafa Kurt da kendisine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Görev yaptığım on yıllık süre içerisinde pek çok anılarımız oldu. Gerek Valilerimiz gerekse mesai arkadaşlarım ile geçirdiğimiz günleri unutamam. Bundan sonra torunlarımla yakından ilgileneceğim ve tarım işi ile uğraşacağım.” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp ve Valilik personeli daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

VALİ GÜVENÇ'TEN EMEKLİYE AYRILAN MAKAM ŞOFÖRÜNE TAKDİR BELGESİ
VALİ GÜVENÇ'TEN EMEKLİYE AYRILAN MAKAM ŞOFÖRÜNE TAKDİR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 17:11:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 20:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?