5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Valiliğin sünnet şöleni yarın

Manisa Valiliği Toplumla İlişkiler Bürosu koordinesinde, Rubenis Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek’in ana sponsorluğunda bin sünnet çocuğuna Cumhuriyet Meydanı'nda şölen düzenleniyor.

Haziran ayında başlayan ve il merkezinde 415 ilçelerde 585 olmak üzere çocukların Manisa ilindeki Devlet Hastanelerinde Uzman Hekimler tarafından hijyenik ortamlarda sünnetleri yapıldı.

Sünnet olan çocuklara şölende giymek üzere Hasan İpek tarafından sünnet elbiseleri gönderildi ve Manisa Valiliği tarafından dağıtımı yapıldı. Manisa Valiliği Toplumla İlişkiler Bürosu Koordinatörü Y.Kenan Akdemir tarafından organize edilen program dahilinde bu akşam saat 19.30’da Hatuniye Camii, ilçe, belde ve köy camilerinde sünnet olan çocuklar için merkezi yayın sistemi ile mevlit okutulacak, yarın da Cumhuriyet Meydanı’nda yemek, şölen ve eğlence düzenlenecek. Hasan İpek tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen program dahilinde 15 bin kişilik yemek verilecek olup, çocuklar 16.30’da faytonlar ile şehir turuna çıkacak.

Şehir turu sonrasında programa katılacak olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte yemek yenilecek ve eğlence düzenlenecek. Şölen programında palyaço ve çeşitli animasyonlar ile eğlenen çocuklara başta Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Hasan İpek olmak üzere diğer protokol tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Şölene katılanlar sanatçılar Ahmet Selçuk İlkan, İsmail Hazar, Gülbin Vardar, Nurdoğan ve Yener’in sahne alacağı konser ile eğlenecekler. Sünnet şöleni programını İstanbul’dan gelecek basın mensupları da izleyecek.

Manisa merkez ve ilçelerinde sünnetlerini olmuş çocuklar aileleri ile programa katılacak olup tüm Manisalıların şölene davetli olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 16:39:03
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 18:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?