3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Valiyi mutlu eden ziyaret

Manisa Barosu tarafından düzenlenecek bir etkinliğe katılmak üzere Manisa'ya gelen Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Özdemir Özok, Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Vali Celalettin Güvenç, TBB Başkanı Özdemir Özok ve Manisa Barosu Başkanı Fadıl Ünal'ı makamında ağırladı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güvenç, "Sayın Özdemir Özok beyin ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Kendisi hem hemşehrim hem de baba dostumuzdur. Kendisine büyük sevgi ve saygımız vardır. Ziyaretiyle bizleri onurlandırdı." dedi.

Manisa'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden TBB Başkanı Özdemir Özok ise, "Sayın Valimzin ailesiyle Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden tanışıyoruz. Hemşehriyiz. Kendisi Erzurum'da bulunduğu dönemde de görüşürdük. Çok çalışkan, çok değerli ve aydın bir insandır. Burada bir kez daha kendileriyle biraraya gelmekten büyüksevinç duydum" şeklinde konuştu.

Özok ayrıca, Manisa Barosu'nun Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Önceki Yargıcı Rıza Türmen ve Anayasa Mahkemesi Emekli Üyesi Prof. Dr. Fazıl Sağlam'ın katılımıyla yarın düzenleyeceği bir etkinliğe katılmak üzere Manisa'ya geldiğini belirtti.

Vali Celalettin Güvenç, TBB Başkanı Özdemir Özok'a ziyaretin anısına bir plaket ile içinde Mesir macununun da bulunduğu hediye sepeti hediye etti. Özok da Vali Güvenç'e TBB işlemeli tabak ile flama takdim etti.

IHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 12:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?