30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Vekilden okul istediler

Manisa'nın Selendi ilçesini ziyaret eden AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu'dan, ilçeye yüksek okul yapılması yönünde için destek istendi.

AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu Selendi'de Belediye Başkanı Mürsel Uçan, AK Parti İlçe Başkanı Şener Alakoyun, yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Belediye'ye ait kültür salonunda bilgilendirme toplantısına katılan Uslu, ilçe hakkında Başkan Mürsel Uçan'dan bilgi aldı. Başkan Uçan, ilçenin ekonomik ve kültürel bazda gelişiminin sağlanabilmesi için ilçeye en kısa zamanda bir yüksek okulun yapılası gerektiğini belirterek, "Yüksek okul için çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda ilk etapta bina ihtiyacı sorununu çözdük. Şuanda ilçe merkezinde 4 katlı iki adet yüksek okul açılabilecek durumda binamız mevcut. Artık okulun bizim ilçemize gelmesi için bir engel kalmadı." dedi.


Selendi ilçesini çok iyi tandığını ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu ise, "Selendi, şimdiye kadar hangi hükümet geldiyse unutuldu. Bundan sonra milletvekili arkadaşlarımın da burayı unutmadığını, yapılan çalışmalardan da anlaşılacağı gibi bundan sonrada unutulmayacaktır. Ekonomik bağlamda ilçenin refah durumunun, kültürel ve sosyal faaliyetlerinin artabilmesi için burada bir üniversite eksikliği kalmış. Bu da yapılan çalışmalar sayesinde en kısa zamanda olacaktır." dedi. Selendi köylerinde üreticilere sahip çıkacak bir birliğin olmamasını eksiklik olarak değerlendiren Uslu, "Köylere kooperatif kurulabilir ve bu kooperatifle köydeki üretim durumuna göre projeler hazırlanması halinde devletten destek alınabilir, köylümüz kendi ürettiğini gerçek değerinde tüketiciyle buluşturup refah seviyesini artırabilir." diye konuştu.
AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu daha sonra ilçeye 15 km. uzakta bulunan Boyacık köyünde yaşayan annesini ziyaret etti.
(AÇ-ÖA)
22.08.2008 12:51 TSİ
NNNN

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 13:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?