30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Vestel Manisaspor ilk transferini yaptı

Bu yıl Bank Asya Ligi'nde mücadele edecek olan Vestel Manisaspor, yeni sezon öncesi ilk transferini Avusturya'nın Ried takımında forma giyen Muhammet Hanifi Akagündüz ile yaptı.


Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Muhammet Hanifi Akagündüz Vestel Manisaspor ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Daha önce Malatyaspor, Konyaspor ve Kayserispor'da da top koşturan 30 yaşındaki Muhammet Hanifi, forvet mevkiinde görev yapıyor.
Yılın ilk transferini yaptıklarına dikkat çeken Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, "Takımımıza tecrübeli bir oyuncu almak istiyorduk. Bu boşluğu Muhammet Hanifi'yle doldurduk. Bank Asya Ligi'nde hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamızda Muhammet'in faydalı olacağına inanıyorum" dedi.


Diğer transferlerle ilgili bilgi veren Yaralı, "Selçuk'u Trabzonspor'a verdik, Burak'la ilgili ise Fenerbahçe ve birkaç takımla görüşüyoruz. Uğur'u Beşiktaş, Güven'i ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Bursaspor istiyor. Sözleşmeleri biten Şener ve Bülent ile de görüşüyoruz. Biz bu futbolcuları kulüpte tutmak istiyoruz. Uygun bir zemin olursa yabancılarımızı da gözden çıkarabiliriz. Bizim de transfer için görüştüğümüz isimler var. İyi bir ekip kurmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Bu yıl Vestel'in takıma sponsor olmayacağını hatırlatan Yaralı sözlerini şöyle sürdürdü: "Manisaspor olarak kendi yağımızda kavrulacağız. Federasyon, iddia ve reklam gelirlerinin yanı sıra bir de futbolcu transferlerinden gelen paralarla yolumuza devam edeceğiz. Belli bir bütçemiz var. Bunu dikkatli kullanacağız. Bu arada 16 Haziran'da kongremiz var. Yönetim kurulunu belirledik. Kongremizi ilk toplantıda yapıp önümüze bakacağız" Avusturya A Milli takımında da 10 kez milli olan Muhammet Hanifi ise, "Manisaspor herkesin bildiği gibi sürpriz bir şekilde ligden düştü. Bu takıma katkı sağlamak için geldim. Başarılı olacağıma inanıyorum"dedi.
Konuşmaların ardından Muhammet Hanifi 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Başarılı futbolcu daha sonra Manisaspor forması göyerek basın mensuplarına poz verdi.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 22:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?