4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Vestel Manisaspor Zafer'le anlaştı

Süper Lig’in yeni takımlarından Vestel Manisaspor, Çaykur Rizespor’dan Zafer Demiray ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde tecrübeli futbolcu Zafer, kendisini 1 yıllığına Vestel Manisaporlu yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı hazır bulundu. Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, transferin hayırlı olmasını dileyerek, "Zafer’in de katkılarıyla gelecek sezon Vestel Manisaspor’u Süper Lig’de hedeflediğimiz noktaya hep beraber taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Zafer ise, Vestel Manisaspor’un Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflediğini belirterek, "Biz de bunu ümit ediyoruz. Çaykur Rizespor’da gösterdiğim başarıyı ve performansı buraya da yansıtmak için geldim" dedi.

Bu arada Vestel Manisaspor’un daha önce prensipte anlaşmaya vardığı 21 yaşındaki Brezilyalı golcü Fabio Abho Duarte ile yarın sözleşme imzalayacağı, Samsunspor’dan Kais, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’dan İsmail Güldüren ve Ankaragücü’nden Cenk ile ise görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan Macaristan’ın Debrecerni takımında forma giyen Zoltan Boorla da büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtilirken, bu futbolcunun da Pazartesi günü imza atacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 03:26:05
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 19:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?