8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Vestel Manisaspor'da sezon hazırlıkları

Vestel Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını günde üç idmanla Kızılcahamam'da sürdürüyor. 

Teknik Menajer Niyazi Eniseler, genç ve deneyimli oyunculardan oluşan bir ekip oluşturduklarını belirterek, "Yeni sezonda herkes farklı bir Vestel Manisaspor izleyecek. 90 dakika sahada mücadele eden, coşkusu ve heyecanı üst düzeyde olan bir takım olacağımızın sinyallerini Kızılcahamam'da fazlasıyla aldık. Şimdi önümüzde bir Avusturya kampı var. Bu kamp süresini de en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi. 

Fransa'nın Metz Kulübü'nden transfer edilen Stephane Barbiconi'nin takıma çok kısa sürede uyum sağladığını söyleyen Eniseler, "Kızılcahamam'da takım olma yolunda çok önemli adımlar attık. Stephane, aramıza 2 gün önce katıldı. Antrenmanlarda en küçük bir uyum sorunu bile yaşamadı" dedi. 

Vestel Manisaspor'un Denizlispor'dan renklerine bağladığı Burak Özsaraç ise antrenmanlarda gösterdiği performansla alkış topluyor. Geçen sezon Denizlispor'un ligde kalmasında önemli bir rol oynayan Burak Özsaraç "Vestel Manisaspor'un büyük hedefleri var. Bunları bildiğim için Manisa'ya geldim. Amacımız Süper Lig'in en iyi ekiplerinden biri olmak. Kadromuzun kalitesi ortada. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu. 

Öte yandan, Vestel Manisaspor'un yeni sezon kombine biletlerin satışına Zorpet ve Tarık Almış Spor Tesisleri'nde başlandı. İlk günde taraftarların kombine biletlere yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Kombine biletler kredi kartına üç taksitle satılıyor. Kombine bilet fiyatları açık tribün 99, kapalı tribün 250, kapalı VIP tribünü 500 YTL'den satışa sunuldu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 12:26:17
Güncelleme :5 Temmuz 2006 Çarşamba 12:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?