5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Veteriner hekimler 'Eryılmaz' dedi

MANİSA'DA VETERİNER HEKİMLER 'ERYILMAZ' DEDİ

Manisa Veteriner Hekimleri Odası'nın gerçekleştirdiği 3. olağan genel kurul toplantısında, odanın iki dönemdir başkanlığı yürüten Hasan Eryılmaz tekrar başkan seçildi.

Yeni hizmet binalarında 3. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren veteriner hekimler, iki günlük genel kurul toplantısının birinci gününde, odanın 2 yıllık faaliyet ve maliye raporlarını görüşerek oy birliğiyle kabul ettikten sonra ikinci gününde seçime giderek yaklaşık 200 oyla Hasan Eryılmaz'ı başkan olarak belirlediler. Eryılmaz seçim sırasında yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki 2 yıllık süreçteki hedeflerimiz büyük ve ileriye dönük. Yeni veteriner hekimlere yönelik eğitim seminerleri ve kurslarımız bu dönemde devam edecek. Hayvancılık konusunda Türkiye'nin yeniden ihracat yapan bir ülke olması için gerçekçi projeler üreterek, veteriner hekimler olarak elimizi taşın altına koyacağız. Yeni hizmet binamızda veteriner hekimlere hitap edecek bir de sosyal tesis yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Hasan Eryılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ulvi Murat Tunca, Pınar Mustafaoğlu, Doğan Ensivri ve Merter Yıldız.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 13:33:00
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 13:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?