3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Yanlışlar doğruları götürmeyecek

Cumartesi ve Pazar günü açıköğretim sınavlarına girecek olan öğrencilere uyarılarda bulunan İlkadım Açıköğretim Kursları Müdürü Ali Ercan, “Yanlışlar doğruları götürmeyeceği için öğrenciler soruları boş bırakmadan, doğruya en yakın cevabı işaretlemelidir.“dedi.

 


Açıköğretim öğrencilerinin 2009 yılı sınav maratonu başlıyor. Vize sınavları yarın tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da yapılacak. Manisa’da sınavlara yaklaşık 10 bin kişi katılacak. İlkadım Açıköğretim Kursları Müdürü Ali Ercan sınav öncesinde öğrencilere bazı uyarlarda bulundu. Öğrencilerin yıl kaybetmemeleri için tüm oturumlara katılmaları gerektiğine dikkat çeken Ali Ercan, “Size ayrılan zamanı sonuna kadar kullanın. Sınavda yanlışlar doğruları götürmeyeceği için soruları boş bırakmadan, en doğru cevabı işaretleyin. Kursumuz hafta sonu gün boyu açık kalacaktır. Kursumuza gelerek bilgi almak isteyen öğrencilere kapımız açıktır.”dedi.


Öğrencilerin sınav giriş kartı, fotoğraflı resmi kimlik belgesi bulundurmalarının önemine dikkat çeken Ercan, basit türden hesap makinesinin serbest olduğu sınavda cep telefonlarının sınav salonlarına alınmayacağını hatırlattı. Ercan, “Manisa ve ilçelerinden yaklaşık 10 bin kişi sınavlara girecek. Sınav esnasında vatandaşların da gürültü yapmamaya özne göstermesini bekliyoruz. Çünkü söz konusu olan insanların geleceğidir.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?