5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yaralı güven tazeledi

MANİSASPOR'DA BAŞKAN YARALI GÜVEN TAZELEDİ

Manisaspor'un olağan kongresinde mevcut başkan Kenan Yaralı, 800 delegeden 501 delegenin katıldığı kongrede 481 oy alarak güven tazeledi.

Anemon Otel'de yapılan genel kurula TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek ve üyeler katıldı. Divan başkanlığını eski Belediye Başkanı Adil Aygül'ün yaptığı genel kurulda konuşan Başkan Kenan Yaralı, "Bir çok engeli aştık. Zaman zaman büyük üzüntüler yaşadık. Ancak yaşanan her olumsuzluklardan ders çıkarmayı başardık.

Futbolcularımızın, taraftarlarımızın teknik kadromuz ve yönetimimiz ile birbirine kenetlenmiş bir camia olarak geçen 2 sezondan yüzümüzün akıyla çıktığımızı düşünüyorum. Özellikle alt yapı ile ilgili olan tesislerde yapılacak olan revizyonlarla ilgili arkadaşlarımız bir çok çalışmalar yaptı. Ama maalesef bazen olur ya engelleri aşamıyorsunuz, biz bu alt yapı ile ilgili konuları aşamadık. Maalesef alt yapımıza gerekli tesisleri kazandıramadık. Elimizde olanları da geri iade etmek zorunda kaldık.

Kurumsallaşmanın yanı sıra tesisleşme ve alt yapıda gelişimin Manisaspor'u daima üst seviyelere taşıyacağını hepimiz biliyorduk. Tesisleşmede bugüne kadar kulübümüzden değerli katkılarını esirgemeyen kentimizin önderlerinin önümüzdeki yıllarda da bu desteklerini devam ettireceğine inanıyoruz ve bekliyoruz" dedi.

Daha sonra seçimlere geçildi. 800 delegeden 501'inin katıldığı genel kurulda 481 oy alan mevcut başkan Kenan Yaralı yeniden göreve geldi. Seçimlerin ardından konuşan Başkan Yaralı, "Bugüne kadar bu kadar yüksek katılımla bir kongre olmamıştı. İyi bir kongre oldu. Tabi eksiklerimiz hatalarımız oldu. Çünkü kongre öncesi ve lig bitiminden sonra ve lig içerisinde de devam eden bir çok spekülasyonlar vardı. Ama sonuçta herşeyden önce Manisaspor gelir. Bizim tüm Manisalılar olarak takımımızın Süper Lig'deki

başarılarının şehrimize katacağı katkıları düşünmemiz lazım. Hepimizin tüm Manisalılar olarak, tüm kurumların başında olanların egolarını bir tarafa bırakıp herşeyin öncelikle Manisaspor olduğunu herkese hissettirmemiz lazım. Manisaspor'un bir marka olduğunu tüm Türkiye'ye duyurmamız lazım. Kongre Türk futbolu için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yaralı başkanlığında oluşan Manisaspor'un yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: "Sait Türek, Nejat Almış, Selami Delan, Ersin Öztaş, Rahim Renan Çapra, Özcan Nalbantlar, Mehmet Mustafa Gürses, Fatih Yıldız, Hüseyin Fehmi Yersel, Gürkan Koyuncu, Çetin Çavdarlı, Emre Hasgör, Atilla Efendioğlu, Ali Rıza Erdoğan."

MANİSASPOR'DA BAŞKAN YARALI GÜVEN TAZELEDİ
MANİSASPOR'DA BAŞKAN YARALI GÜVEN TAZELEDİ
MANİSASPOR'DA BAŞKAN YARALI GÜVEN TAZELEDİ
MANİSASPOR'DA BAŞKAN YARALI GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 23:15:02
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 00:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?