5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yaralı halde hastane hastane gezdi

TRAFİK KAZASINDA YARALANAN ŞAHSI HASTANELER KABUL ETMEDİ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün saat 19.10 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Turgutlu'dan Manisa İstikametine gitmekte olan Turgutlu Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı İbrahim Akarsu (47) yönetimindeki 50 FE 519 plakalı otomobilin seyir halindeyken bir tuğla fabrikasından kontrolsüz bir şekilde yola çıkan İbrahim Karaca (48) yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan İbrahim Karaca olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Karaca, durumunun ciddiyetini koruması üzerine ilk olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesine sevk edildi. Sevk edildiği Celal Bayar Üniversitesinde Sosyal güvencesi bulunmadığı gerekçesi ile hastane yetkililerinin ücretli tedavi talebi hasta yakınlarına ikinci şoku yaşattı.

Turgutlu'da bir tuğla fabrikasında çalışan ve sigorta primlerinin ödendiğini zanneden talihsiz işçinin yaşadıkları bunlarla da kalmadı. Daha sonra Manisa Belediyesi'ne ait ambulans ile Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı Karaca, buranın da tedaviyi ücretli yapılacağını söylemesiyle ortada kaldı. Yaralıya Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız sahip çıkarak tedavisini üstlendi. Bunun üzerine hastane yetkilileri yaralı şahsın tedavisine aradan saatler geçtikten sonra başladı. Yaralının tedavisi için Celal Bayar Üniversitesi'nin 8 Bin TL talep ettiği öğrenildi.

TRAFİK KAZASINDA YARALANAN ŞAHSI HASTANELER KABUL ETMEDİ
TRAFİK KAZASINDA YARALANAN ŞAHSI HASTANELER KABUL ETMEDİ
TRAFİK KAZASINDA YARALANAN ŞAHSI HASTANELER KABUL ETMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 02:08:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?