5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yaralı yeniden aday

MANİSASPOR BAŞKANI KENAN YARALI, KONGREDE TEKRAR ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Turkcell Süper Lig'in son haftasında kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Manisaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde başlayan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara çift kale maç yaptırdı. Antrenmanı Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı da izledi. Antrenman esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Yaralı, bu hafta oynayacakları Kasımpaşa maçının kendileri için prestij maçı olduğunu söyledi. Yaralı, "Lig'in son haftasında iddiamız olmadığı için bu maça daha rahat çıkacağız. Ben bu takımın 3 puan alacağına inanıyorum. Transfer çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Kendi içimizde ki sözleşmesi biten, yurt içinde ve yurt dışında izlenen futbolcularla çalışmalarımıza başladık" dedi. Manisaspor'da bir kongre sürecine girdiklerini belirten Başkan Yaralı, kongrede aday olacağını açıkladı. Yaralı, "Yönetim kurulu ile aldığımız karar sonucunda kongre tarihini 2 Haziran olarak uygun gördük. Bu kongrede eğer devam eder, yeniden bize üyelerimiz güven tazelerse yönetimimizde de

çok fazla değişiklik düşünmüyorum. Eğer yine aynı benim başkanlığımdaki yönetim grubu devam ederse önümüzdeki yıl 2010-2011 sezonun da yapacaklarımız şeylerden en önemlisi tabi ki transfer. Transferlerimizi gerçekleştirip sezon başı hazırlık kampları dönemlerini iyi değerlendirip önümüzdeki yıla iyi bir şekilde hazırlanacağız. Biz diğer kulüpler gibi farklı gelirleri olan bir kulüp değiliz. Sadece elimizdekilerle sattığımız futbolcular, seyirci hasıtlarları, reklam gelirleri, federasyondan gelen yayın gelirleri ve başarıya endeksli gelecek olan paralarla bu kulübü yöneteceğiz" diye konuştu.

İlk transfer olarak Bozüyükspor'dan genç futbolcu İzzet'i renklerine bağladıklarını belirten Yaralı, Türkiye'de futbol oynayan yabancı ve yerli futbolcularla bazı görüşmelerinin olduğunu kaydetti. Basında çıkan Diyarbakırspor'da forma giyen Tazemeta'nın Manisaspor ile görüşüyor iddialarına da cevap veren Yaralı, kesinlikle böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi. Yaralı, "Listemizde birçok futbolcu var. Her mevki de 5'er 10'ar tane futbolcu var. Bunların içinden elemeler yapacağız. Teknik heyet ile

yönetim ile görüşüp bize en uygun transferleri gerçekleştireceğiz. Bu sene bizim nereden baksanız, 4 ve 5 tane nokta transfer yapmayı düşünüyoruz. Açıklarımızın nerelerde olduğunu çok iyi biliyoruz. Toplam olarak 8-10 tane transfer edilecek futbolcu olabilir" dedi.

Bu sezon bazen kısıtlı kararlar aldıklarını kaydeden Başkan Yaralı, "Forvette bir eksiğimiz vardı, biliyorduk ama burada sadece olay maddi de değildi. O an ki teknik direktörümüzün bizden isteklerine karşılık hareket etmek zorunda kaldık. Bu seferde bazı isteklerimizi gerçekleştiremedik. Ama şunu öğrendim ki en doğrusu yönetim olarak belli hedefleri seçtikten sonra onları uygulamak. Buraya gerçekten iyi bir transfer edilmesi gereken futbolcu varsa transfer edilecektir. Önümüzde ki sezon hedefimiz

kafamızda kurguladığımız ve tasarladığımız takımı eğer gerçekleştirirsek, bana göre en kötü hedefimizin ilk 10 olması lazım. Bu da zaten bu takıma yakışır bir hedef. Ligin devamında tabi neler getirir, neler götürür, ona göre sezon içinde tekrardan bu hedef değerlendirilebilir" diye konuştu.

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal da, Kasımpaşa maçını seyircinin de katkısıyla iyi oynayıp ligi 3 puan ile bitirmek istediklerini söyledi. Transfer çalışmaları içinde konuşan Kapsal, "Başkanımız, yönetimimiz ve benimle beraber bir çalışma yürütüyoruz. Kasımpaşa maçının ardından bu çalışmalarımız şekillenecek. Kamuoyuna da duyuracağız, hem iç transferlerimizi hem de dış transferlerimizi" dedi.

MANİSASPOR BAŞKANI KENAN YARALI, KONGREDE TEKRAR ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI
MANİSASPOR BAŞKANI KENAN YARALI, KONGREDE TEKRAR ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI
MANİSASPOR BAŞKANI KENAN YARALI, KONGREDE TEKRAR ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 14:43:04
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 23:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?