3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Yeni başkanlar mazbatalarını aldı

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde Salihli’de göreve gelen belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Manisa İl Genel Meclis üyeleri Hasan Çimen, Hüseyin Bayrak, Abdurrahman Yağcı, Cihan Sarı, Orhan Aslan, Mustafa Hoşafçı ve Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan, Poyrazdamları Belediye Başkanı İbrahim Çelikkaya, Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun, Gökeyüp Belediye Başkanı Ahmet Devrim, Mersinli Belediye Başkanı Hamza Can, Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy ve Yılmaz Belediye Başkanı Serdar Oğan ile birlikte belde belediye meclis üyeleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldı.

Törende konuşan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Dursun Büyükbaş, belde belediye başkanlığı ve il genel meclis üyesi seçimlerinde herhangi bir itiraz bulunmadığı için mazbatalarının verildiğini belirtti.

Köy ve mahalle muhtarlıklarında da sadece 2 veya 3 muhtarlıkta sorun bulunduğunu belirten Büyükbaş: “Pazartesi gününe kadar bu sorunlar tamamlanacak ve mazbatalarını vereceğiz. Halkın bize vermiş olduğu yetkiyi biz size veriyoruz. Sizlerde halkın vermiş olduğu bu yetkiyi siyasi rozetinizi çıkarıp, hizmet rozetini takarak çalışacağınıza inanıyorum.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 20:33:21
Güncelleme :5 Nisan 2009 Pazar 20:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?