5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yeni diş hastanesi ihaleye çıkıyor

MANİSA'NIN YENİ DİŞ HASTANESİ İHALEYE ÇIKIYOR

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'a iade-i ziyarette bulunan Manisa Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Dr. Ammar Hekimoğlu, Merkez Efendi Devlet Hastanesi bahçesine yapılması planlanan Diş Hastanesi'nin ihaleye çıkarılacağını bildirdi.

Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılmasının Manisalılara çok önemli bir hizmet olacağını ifade eden Başkanı Yıldız, 400 yataklı bölge hastanesinin de Manisa Belediyesi'nin talep ettiği 18 dönümlük arazi ile birlikte projesinin Ankara'dan tamamlanarak gönderildiğini, bunun için Manisa Belediyesi'nin tasdik edilmesinin beklendiğini kaydetti. Başkan Yıldız, 93 dönümü arazi üzerine kurulacak olan 400 yataklı bölge hastanesinin ihalesinin yapılması için belediye 18 dönümlük arazinin kendilerinin kullanmak istemesi üzerine bakanlığa gönderildiğini söyledi. Bakanlığın Manisa Belediyesi'nin talep ettiği gibi projeyi düzenleyip Manisa Sağlık Müdürlüğü'ne gönderdiğini de ifade ederek, artık onay için belediyenin onayının beklendiğini vurguladı.

Ağız Diş Sağılığı Başhekimi Ammar Hekimoğlu'nun ziyareti sırasında Sağılık İl Müdürü Ziya Tay'dan bilgi alan İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nin projesini de inceleyerek, ihalenin gelecek hafta yapılacağının sevindirici olduğunu belirtti. Manisalılara yakışır bir ağız diş sağlığı hastanesinin yapılmasının Manisalılar için de önemli olduğunu dile getiren Başkan Yıldız, diş hastalarının şu anda merdiven altlarından hizmet aldığını hatırlattı. Çalışan doktorlarında bu durumda çok zor şartlar altında hizmet vermek zorunda kaldıklarını ifade ederek, yeni hastanenin bir yıla kalmadan bitirileceği müjdesini verdi.

MANİSA'NIN YENİ DİŞ HASTANESİ İHALEYE ÇIKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 17:32:05
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 01:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?