30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Yeni Emniyet Müdürü görev başında

Manisa'nın Kula ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hasan Dedebaş görevine başladı.

Hasan Ddebaş, Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Ünal, Belediye Başkanı Halil Gülcü ile Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Aşkın Bozkurt'u makamlarında ziyaret etti.


Gazetecilere açıklama yapan Hasan Dedabaş,"Manisa'nın tarihi ilçelerinden biri olan Kula'da görev yapacağım için çok mutluyum. İlçenin huzur ve güvenini sağlamak için 24 saat görevimizin başında olacağız. Kula halkının da desteğini bekliyoruz. Olaylarda şüpheli araç ve kişilerin155 telefonuna bildirilmesi suçlulaırn yakalanmasına yardımcı olacaktır. Biz her zaman halkın yanındayız, kapımız da devamlı vatandaşımıza açıktır."dedi.


1970 doğumlu olan yeni Müdür Hasan Dedebaş,1993 yılında Polis Akademisini bitirdikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne atandı. 9 Yıl burada görev yapan Dedebaş daha sonra Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulundu. 1 yıl önce Turgutlu'ya atanan Dedebaş, Kula İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol'un Kütahya iline atanmasıyla Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Hasan Dedebaş evli ve iki çocuk babası.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 15:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?