4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yeni Mahalle'de doğalgaz sevinci

Manisagaz, Yeni Mahalle Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı’nda doğalgaz çalışmalarına başladı.

Manisagaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk, gelen yoğun talep üzerine Ege Mahallesi’nden sonra Yeni Mahalle’de de yatırım kararı aldıklarını ifade etti.

Bekir Selçuk, “Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı sakinleri, Manisa’ya doğalgazın geldiği ilk günden beri doğalgaz kullanmayı istediklerini her ortamda gerek Manisagaz’a ve gerekse Belediye yetkililerine bildirmekteydi. Ancak Manisagaz araştırmaları sonucunda talebin yeterli miktara ulaşmadığı gerekçesiyle hat yapımına başlamamıştı. Ancak talep sayısı yeterli sayıya ulaştı. Biz de yatırım kararı aldık” dedi.

Ekonomik krizin etkisini yitirmeye başladığı son birkaç ayda abone ve gaz kullanımı noktasında belirgin bir artış gözlemlendiğini ve gaz fiyatlarının son indirimler sonrasında gerçek değerini bulduğunu söyleyen Manisagaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk, yatırım ağını hızla genişlettiklerini dile getirdi.

Yeni Mahallede Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı dışında 4719, 4728 ile 4730 nolu sokaklarda ve yeterli miktarda talep oluşması halinde diğer sokaklarda da çalışma yapılacağını ifade eden Bekir Selçuk, sadece abonelik işlemlerini tamamlamış olan binaların servis kutularının montajlarını yapacaklarını belirterek vatandaşların bir an önce abonelik işlemini yaptırmalarını tavsiye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 17:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?