5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yeni rektör yardımcıları göreve başladı

CBÜ'NÜN YENİ REKTÖR YARDIMCILARI GÖREVE BAŞLADI

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli birlikte çalışacağı Rektör Yardımcılarını belirledi.

Rektör Yardımcılıklarına Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Çelik, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı fakültenin Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya ile Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu getirildi. Rektör Yardımcılarının özgeçmişleri ise şöyle: "Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Uzmanlığını İzmir Atatürk Sağlık Sitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim dalında aldı. 1991-1995 yılları arasında aynı Hastanede başasistan olarak görev yaptı. 1995 yılında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 2000 yılında Doçent, 2006 yılında Profesör olan Sürücüoğlu, 2006 yılından itibaren Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyor.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Yüksek Lisansını ve Doktorasını yine Ege Üniversitesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalında tamamlayan Prof. Dr. Ali Çelik 1996 yılında Doçent, 2004 yılında Profesör oldu. 2002-2005 yılları arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürüten Çelik, 2005 yılından beri de Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Başkanlığını yapıyor.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, 1992 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Yüksek Lisansını ve Doktorasını Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Prof. Dr. Erdoğan Özkaya 2003 yılında Doçent, 2010 yılında Profesör oldu. 2009 yılından bu yana Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürütüyor."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 16:42:04
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 01:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?