30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Yeni yönetim iş başında

Manisa Belediyespor olağan genel kurulunda eski başkan Bekir Kılınç yeniden seçilerek güven tazeledi.


Manisa Belediyespor'un tek listeli olağan genel kurulu Kültür Sitesi Lale Salonu'nda yapıldı. Bünyesinde futbol, basketbol, voleybol, judo, güreş, satranç, halk oyunları, yüzme, atletizm gibi spor branşlarını barındıran Manisa Belediyespor'un 9 olan yönetim kurulu üyesi sayısı da 12'ye çıkarıldı. Bu karar daha iyi hizmet vermek amacıyla yapıldı.


Başkan Bekir Kılınç kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Manisa Belediyespor olarak son dönemde önemli başarılara imza attık. Futbolda 3.Lig terfi maçlarına 2 kez katıldık. Basketbol ve voleybolda önemli başarılara imza attık. Halk oyunları takımımız şu anda İstanbul'da Türkiye Şampiyonasında bulunuyor. Judoda ise Türkiye Şampiyonasına 2 sporcumuzu yolluyoruz. Bu başarılar bizim için yeterli değil. Daha iyisini yapabilmek için Manisamızda sporla iç içe olmuş, fedakarlık yapabilecek bir yönetim kurulu oluşturduk. Belediye Başkanımızın spora olan desteği tamdır. Her türlü desteği dün olduğu gibi bugün de sağlayacağını bizlere söz verdi. Kendisine teşekkür ederiz. Bu dönemden sonra Belediyespor artık daha başarılı bir kulüp olacaktır.”


Yağılan seçimlerde Bekir Kılınç oyların tamamını alarak 2. kez başkanlığa seçildi. Genel kurul sonucunda oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bekir Kılınç, Hasan Patel, M.Fatih Efendioğulları, Halit Ocaksev, Necdet Sinaner, Murat Kümüştekin, Yunus Öztürk, Bora Erkenci, Fikri Yenigelen, Kemal Kaplan, Erdal Hekimci, Cem Çalışkan.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 17:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?