5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yeşil alan işgaline denetim

MANİSA'DA YEŞİL ALAN İŞGALİNE DENETİM

Manisa Belediye Meclisi üyelerinden oluşturulan işgaliye komisyonu üyeleri, esnafı denetleyerek, aynı zamanda da sorunlarını dinledi.

Belediye Meclis Üyeleri Hasan Hüseyin Özyiğit, Ömer Bingöl, Fatma Tunçkan, Emlak-İstimlak Müdürü Suat Yakupoğlu ve Park-Bahçe Müdürü Serpil Çakır'dan oluşan işgaliye komisyonu üyeleri, park ve bahçelerde işgaliye yapan esnafı uyardı. Yapılan denetlemelerde aynı zamanda vatandaşın ve esnafın sorunlarını da dinleyen komisyon üyeleri, park ve bahçelerde işgaliye yapan esnaf ve işletmecilere, işgaliyeye neden olan durumların ortadan kaldırılmasını istedi.

Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Özyiğit, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda park ve bahçelerde işgaliye yapan esnaf ve işletmecilerimizi denetliyoruz. Bu bölgelere masa, sandalye, çit gibi işgaliyeye neden olan durumların ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Park ve bahçeler halkımızın uğrak yeri olan ve vatandaşlara açık olan alanlardır. Bu bölgelerin işgaliye altında olmasına müsaade edemeyiz. Bu denetlememizi yaparken de vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını da dinleme fırsatı buluyoruz. Aldığımız sorun, talep ve şikayetleri başta Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Böylelikle vatandaşımız ile belediyemiz arasında bir anlamda köprü oluşturmuş oluyoruz” dedi.

MANİSA'DA YEŞİL ALAN İŞGALİNE DENETİM
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 15:44:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 19:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?