4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yeşil için el ele

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından kurulan Doğa Kulübü ile GEMA Vakfı el ele vererek Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesini ağaçlandırma kampanyası başlattı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından kurulan “Doğa Kulübü” okul çevresini ağaçlandırarak güzelleştirmek amacıyla kolları sıvadı. Doğa Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk, fidan temin etme konusunda destek sağlamaları için GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu’na başvuruda bulundu.

Gema Vakfi’nın desteği ile okul bahçesine bugüne kadar yüzlerce zeytin ve fıstık çamı fidanı dikildi. Önceki gün okul bahçesinde bir araya gelen Doğa Kulübü üyeleri ile Gema Vakfı yöneticileri ağaçlandırma kampanyasını sürdürdüler. Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Nurettin Yılmaz okul bahçesini ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulundukları için okulun Doğa Kulübü öğrencilerine ve Gema Vakfı yöneticilerine teşekkür etti.

Gema Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu’da CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesine fidan dikme konusunda maddi destek sağlayan şahıslara, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek; “Destek sağlandığı taktirde bu tür etkinliklerimiz tüm okullarda devam edecek.”dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 17:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?