5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yeşil sahada beyin kanaması

KENDİ TAKIM ARKADAŞI İLE ÇARPIŞAN FUTBOLCU BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Turgutluspor U-16 Takımında oynayan Abdullah Kayıkçı (16) bugün oynanan Nazilli Belediyespor U-16 takımı maçında kendi takım arkadaşı ile çarpışarak beyin kanaması geçirdi. Dili boğazına kaçan genç futbolcunun elmacık kemiğinde de kırık meydana geldi.

Çarpışmanın sonucunda beyninden darbe alarak dilini yutan futbolcu ile çarpıştığı arkadaşı tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Futbolcu Abdullah Kayıkçı yaşadığı bu talihsiz kaza sonrasında Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavinin ardından Manisa Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer arkadaşı geçirdiği kafa travması nedeniyle Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Turgutluspor U-16 takımı ile Nazilli Belediyespor U-16 takımı arasında bugün Turgutlu Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada maç 2-2 devam ederken karşılaşmanın 78. dakikasında gelişen bir pozisyonda hava topuna takım arkadaşı Caner Muratoğlu ile birlikte çıkan Abdullah Kayıkçı'nın arkadaşı ile havada çarpışması sonucu sakatlandı.

Futbolcular Caner Muratoğlu ile Abdullah Kayıkçı'nın takım arkadaşları maç biter bitmez yöneticilerle birlikte hastaneye koşarak hastane önünde arkadaşlarının durumları hakkında bilgi almaya çalıştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 19:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?