5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yıldız: Hedeflerimiz çok büyük

BAŞKAN YILDIZ: 'HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK'

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, İl Özel İdaresi çalışmalarını şehrin tamamına yaydıklarını belirterek, Manisa’nın tamamını hizmetle donatılacağını söyledi.

Başkanı Yıldız yaptığı açıklamada hizmeti kilim dokur gibi işlemeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, hizmetlerde hedef büyüttüklerini kaydetti. Yıldız, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, şöyle konuştu; “Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Bu bir yıl içinde 1 milyon 331 bin 957 kişilik nüfusumuzun her birine olan ulaşma hedefimizi kilim dokur gibi önümüze alarak, mekanları evimiz bilen ve insanları kendimizin yerine koyan bir anlayışla çalıştık. O kadar büyük hayaller kurduk ki bu hayallerin içine bütün Manisa’yı sığdırdık. Köy köy, Belde belde, ilçe ilçe dolaştık. Nerede bir insan yaşıyorsa onun bulunduğu yerde mutlu olmasını istedik. Selam vererek girdiğimiz her yerden el sallayarak uğurlanabilmek, hizmet felsefemizin temeli oldu. Devletimiz çok zengin değil belki. Lazım olan bir hastaneyi, bir okulu, bir spor tesisini hemen istendiği yere kondurmak için süreye ihtiyacı olabilir. Ama yerel imkanlarla çözülebilecek sorunların hiç birini, hiç bir insanımızın yaşamaması temel bakış açımızı oluşturmaktadır. Ayrıca imkanlarımızla çözülebilecek sorunlarımızı yaşatmış olmamızın hiç bir haklı mazeretinin de olamayacağına inanıyoruz."

Bir yılı kendilerine yüklenen sorumluluklara sarılarak geçirdiklerini belirten Yıldız, "Gayretlerimizi takdir eden dostlarımız, enerjimizin kaynağını sorduklarında onlara tek kelimelik cevabımız oldu. 'İnancımız'. Halkımızın, her zaman en güzel hizmete layık olduğuna olan inancımız. Gidilmedik yer, hatırı sorulmadık insan kalmayıncaya kadar hizmet ve gayretlerimizi sürdürmek istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 17:29:01
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 23:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?