4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yıldız kızlar şampiyonluk yolunda

Turgutlu Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, 10 Mayıs tarihinde Niğde'de yapılacak olan ve 8 takımın katılacağı Türkiye şampiyonluğuna gitme hakkını kazandı.

Manisa'da 16-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen İlköğretim Okulları Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları'nda tüm rakiplerini gol yemeden mağlup eden ve il şampiyonu olan Turgutlu Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, geçtiğimiz hafta içerisinde Kuşadası'nda yapılan yarı final müsabakalarında üç il takımını eledi.

Ardından finalde karşılaştığı Antalya il birincisi okulu da tek golle yenen Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, 10 Mayıs tarihinde Niğde'de yapılacak olan Türkiye şampiyonluğuna gitme hakkını kazandı. Kız futbolcuların elde ettikleri bu başarı ilçede ve okullarında sevinçle karşılandı.

Bu arada, takımdan Amine, Mizgin, Selva, Büşra ve Ceylan isimli öğrencilerin Bayanlar Milli Futbol Takımı aday kadrosuna seçilmesi de sevinci ikiye katladı.

Takım antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Selahattin Oktay, “Birçok takım arasında elde ettiğimiz bu başarı kesinlikle tesadüf değil. Otoriteler arasında takımımızın ismi Türkiye şampiyonluğunda geçiyor. Oyuncularımız tüm karşılaşmalarda üstün performans sergilediler ve bu başarıyı hak ettiler. Birkaç eksiğimiz var, bunları kısa süre içerisinde tamamlayarak Türkiye şampiyonu olacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?