4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yılın annesi şehit annesi

Manisa'da, Kula Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen bir programda, Şehit Er Mehmet Ali Karaduman'ın annesi Nadire Karaduman, Kula'da yılın annesi seçildi.

Mehmet Ali Karaduman, geçen günlerde Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit düşen dokuz askerden biriydi. Mehmet Ali Karaduman'ın annesi Nadire Karaduman'ın şahsında Kula'da yaşayan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile acılı anneyi evinde ziyaret etti.

Şehit annesi Nadire Karaduman'a bir plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Şehidin annesine plaket verilirken duygulu anlar yaşandı. Yılın annesine plaketini veren Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Acımız büyük, askere gitmek herkesin borcudur. Şehit düşmek ise her yiğide nasip olmaz. Ne şanslıyız ki Kula'mız böyle bir yiğide ev sahipliği yaptı. Bu topraklardan çıkan yiğit çocuğumuzla hepimiz onur duyuyoruz. Kula olarak her zaman yanınızdayız, anacığım anneler gününüz kutlu olsun" dedi.

Şehit er Mehmet Ali Karaduman'ın annesi Nadire Karaduman da plaketi alırken gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne Nadire Karaduman "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Şehidimizi her zaman için anıyoruz. Şehit annesi olmak büyük bir gurur. Bu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için ve yılın annesi olarak layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum" derken gözyaşlarına boğuldu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 15:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melike özsakarya IP: 88.236.10.xxx Tarih : 15.05.2009 18:08:20

yılın annesi olarak seçilmesi beni çok memnun etti her yıl  yılın annnesini  bu anneyi seçelim,