4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yılmaz, hayati tehlikeyi atlattı

Mili Eğitim Müdürlüğü binasının 4. katından beton zemine düşerek ağır yaralanan Personel Şefi Muhammet Yılmaz tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Manisa Milli Eğitim Müdürlülüğü Personel Atama Dairesi Şefi Muhammet Yılmaz, 14 Mayıs günü mesai bitiminde müdürlük binasının 4. katındaki odasının penceresinden kaldırıma düşerek ağır yaralanmıştı. Yaklaşık 10 metre yükseklikten betan zemine çarpan Muhammet Yılmaz’a ilk müdahaleyi arkadaşları yapmış ardından 112 tarafından hastaneye kaldırmıştı.

Bacaklarında ve çenesinde ciddi kırıklar olan Yılmaz, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 20 günü aşkın bir süredir Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Muhammet Yılmaz hayati tehlikeyi atlattı.

Konuyla ilgili bilgi veren ağabey Gürsel Yılmaz, kardeşinin durumunun hızla iyiye gittiğini, kırıklarla ilgili ortopedik müdahale ve ameliyatlar yapıldığını söyledi. Gürsel Yılmaz, doktorların önce bacaklardaki kırıkları ameliyat ettiğini belirterek, “Çenedeki kırıklarda tedavi edildikten sonra kardeşim tamamen sağlığına kavuşacak. Bu olayın intihar olduğunu düşünmüyoruz. Ancak artık her şey geride kaldı. Önemli olan kardeşimin hayatta olmasıdır” dedi.

1 çocuk babası olan Muhammet Yılmaz’ın hayati tehlikeyi atlatması Manisa Milli Eğitim Müdürlülüğü’nde de sevinçle karşılandı. Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, “Muhammet Yılmaz’ın bir an evvel sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini bekliyoruz ve diliyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 14:12:26
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 16:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?