4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yonca Gıda bayileri buluştu

Yonca Gıda Sanayi A.Ş. Başkanı Sait Cemal Türek, bayilerle bir araya gelerek, faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Toplantı öncesinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileri ile yeni rafineri tesisinin startını veren Yonca Gıda, yeni fiziksel rafineri tesisi ile üretimini 2 katına yükseltti. Yonca Gıda’nın yeni rafineri tesisi bayi açılışında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek, söz konusu tesis ile bundan böyle Yonca Gıda’nın tüm bitkisel sıvı yağ ürünlerinin fiziksel olarak rafine edileceğini belirtti.

Türek, “Rafinasyon, bitkisel sıvı yağın tüketime uygun özellikler kazanması için üretim aşamalarında oluşan yabancı maddelerden uzaklaştırılması işlemidir. Yonca Gıda’nın yeni fiziksel rafineri tesisi ile bu işlem vakum altında yüksek sıcaklıkta yapılmaktadır. Böylece rafine edilmiş yemeklik yağa daha fazla direnç kazandırılıp, yağın tüketiciler tarafından kullanımı sırasında ısıya karşı daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Önce sağlık anlayışını benimsemiş olan Yonca Gıda, yeni fiziksel rafineri tesisi ile tüm sıvı yağlarını katkısız olarak üretmektedir.” diyerek tesisisin özelliklerini anlattı.

Fiziksel rafineri tesisinin açılışının ardından yağ ve konserve işletmelerini gezen Yonca Gıda Bayileri fabrika ziyaretlerinden sonra Anemon Otel’de toplandılar. Yenilenen Yonca ambalajları toplantının en dikkat çekici gündem maddesiydi. Yonca’nın yeni yüzünü ilk olarak bayileri ile tanıştıran Yonca Gıda bayilerinden tam not aldı.

Yonca Gıda Bayileri, ekonomik dalgalanmaların olduğu böyle bir dönemde hem üretim hem de ürünlerine olan yatırım desteği nedeni ile Yonca Gıda yetkililerini tebrik ettiler. Akşam yemeğinde İzmir’de toplanan Yonca Gıda yetkilileri ve bayileri hep birlikte keyifli dakikalar geçirerek toplantının yorgunluğunu attılar

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 23:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yener yalçin IP: 88.231.162.xxx Tarih : 19.10.2009 16:34:38

bayiinize bizde talibiz lutfen bizi aydınlatırsaniz çok mutlu olurm adresime mail gonderseniz mutlu olurum bayiilik de ciddi dusunuyoruz ve sizlerle iyi sekilde calisacagimiza soz verıyorum yener yalçin artvin hopa