4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Yunus Emre yasa boğdu

Manisa'nın Turgutlu İlçesindeki akrabalarını ziyaretine gelen 15 yaşındaki Yunus Emre aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Yunus Emre Ulusoy (15), amcası Ahmet Ulusoy'u ziyaret etmek için Turgutlu'ya geldi. Aynı zamanda dalağından rahatsız olan ve tedavisi için Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Yunus Emre Ulusoy, gece fenalaşarak misafir olarak geldiği evin salonunda yere yığıldı.

Yunus Emre Ulusoy'u yerde yatarken bulan yakınları 112 Acil Servisi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yunus Emre Ulusoy'a müdahale etti. Ancak talihsiz genç hayatını kaybetti. Yunus Emre Ulusoy'un yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

15 yaşındaki Yunus Emre Ulusoy'un bir süre önce rahatsızlanarak doktora gittiği ve 'Dalak Şişmesi' teşhisi konulduğu öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Yunus Emre Ulusoy'un, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi olacağı, bu nedenle amcasının yanına ziyarete geldiği öğrenildi. Yunus Emre Ulusoy'un ölümü yakınlarını yasa boğdu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 15:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?