5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yurttaş'a coşkulu karşılama

AK PARTİLİ YURTTAŞ'A, KENDİ KÖYÜNDE COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Dr. Muzaffer Yurttaş, seçim çalışmaları kapsamında gittiği kendi köyü Eroğlu'da coşku ile karşılandı.

Baba ocağı olan Eroğlu köyünü ziyaret edeb Muzaffer Yurtaş'a köylüler uzun süre alkış tuttu. AK Parti İlçe Başkanı Halil Erdil yaptığı konuşmada, “Eroğlu köyü AK Parti kurulduğu andan itibaren bizden desteğini hiç esirgememiştir. Her dönem bize desteğini vermiştir. Teşkilat olarak Eroğlu köyünün bizde ayrı bir yeri ve önemi vardır” dedi.

Köy meydanında yankılanan, “Eroğlu seninle gurur duyuyor” sesleri üzerine duygulanan Yurttaş, kendisini kucaklayan köylülerine, “Asıl ben sizlerle gurur duyuyorum. Bugün çok mutluyum” diyerek konuşmasına başladı. Yurttaş, “Birçoğunuzu tanıyorum. Birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım var aranızda. En zor iş kendi insanlarının karşısında konuşmakmış bunu burada anladım. Hepinizle hatırladığım, hatırlayamadığım anılarımız olmuştur. Bu gün kader beni sizlere hizmet etme adına sizlerle buluşturdu. Birlik ve beraberlik içinde kalkınma çıtasını daha yükseklere çıkarma adına sizlere hizmet etmek için milletvekili adayı oldum, bugün de aranızda olmaktan mutluyum. Günümüz de her şey değişiyor. 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’nin yeniden iktidara gelmesi için destek isteyen Yurttaş, “Her şey ortada. Halkımız neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Vatandaşlarımızın desteği ile yeniden iktidar olacağız, en az 7 milletvekili çıkaracağız. AK Parti her konuda milletimize destek oluyor ve milletimizin geleceğini aydınlatmak için projeler yapıyor. Manisa’dan vekil olarak çıkarsam 20 yıllık deneyimimi milletvekilliğinde kullanacağım ve Manisa’yı en iyi şekilde geliştireceğim. Sizlerden de köylülerim olarak gereken desteği göreceğimden hiç şüphem yok” diye konuştu. Yurttaş daha sonra ev ziyareti yaparak köyden ayrıldı.

AK PARTİLİ YURTTAŞ'A, KENDİ KÖYÜNDE COŞKULU KARŞILAMA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2011 Pazar 13:02:03
Güncelleme :5 Haziran 2011 Pazar 13:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?