5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Zabıta 10 bin güle el koydu

ZABITA, ANNELER GÜNÜ'NDE DE SEYYARA GEÇİT VERMEDİ

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Anneler Günü’nde seyyar çiçekçilere yönelik yürüttüğü operasyonlarda 10 bin adet güle el koydu.

Hafta sonu 8-9 Mayıs tarihlerinde oluşturulan sivil ekiplerle gerçekleştirilen operasyonda, seyyar çiçekçilere göz açtırılmadı.

Kentin yoğun olduğu Manolya Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Fatih Parkı ve Ulupark çevresinde yoğunlaşan ekipler, seyyar olarak çiçek satarak, haksız kazanç elde etmeye çalışan satıcılara göz açtırmadı. Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi özel günlerde piyasaya çıkarak haksız kazanç elde etmeyi amaçlayan seyyar satıcılara karşı operasyonlarını sıklaştırdıklarını belirten Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Mahir Bedel, “Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirdiğimiz operasyonda 10 bin adet güle el koymuş ve esnafımızın işlerine engel olunmasını önlemiş olduk. Ekiplerimiz 8-9 Mayıs’ta sivil olarak kentin yoğun bölgelerinde konuşlandı ve seyyar satıcılara aman vermedi. Burada esnafımızın seyyara yönelik şikayetleri doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Yürüttüğümüz bu çalışmalarla Manisa il merkezinde seyyar satıcılara yönelik ciddi bir çalışma yapılıyor. Bu çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu

ZABITA, ANNELER GÜNÜ'NDE DE SEYYARA GEÇİT VERMEDİ
ZABITA, ANNELER GÜNÜ'NDE DE SEYYARA GEÇİT VERMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:42:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?