3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Zabıta artık yaya değil

Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hizmetlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesi amacıyla motorize ekip kurdu.

Motorize zabıta ekiplerinin göreve başlamaları dolayısıyla Akhisar Belediyesi önünde tanıtım yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, göreve geldikleri günden beri Zabıta Müdürlüğü bünyesinde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. İşçi, ilk olarak Zabıta Müdürlüğü`nün daha iyi hizmet vermesi için araçlarının yenilendiğini belirtti.

Yeni motorize zabıta ekiplerinin, diğer ekiplerin ulaşamadığı ve giremediği bölgelere için oluşturulduğunu söyledi. Zabıta Müdürü Hasan Karabacak da motorize ekiple birlikte fotoğraf çektirdi. Tanıtım sonrası motorize zabıta ekipleri tarafından tanıtım amaçlı bir gösteri yapıldı. Karabacak yaptığı açıklamada, "Zabıta ekipleri bundan sonra çarşı ve pazarlarda trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokakları motosikletlerle kontrol edecek. Yaya olarak görevlerini sürdüren zabıta ekipleri, görev alanlarına giren konulara daha çabuk müdahale edebilmeleri amacı ile bundan böyle motosiklet kullanacak." dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 17:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?