30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Zehir tacirleri 'Sarmaşık'a dolandı

Manisa'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı.

“Sarmaşık 45” adı verilen operasyon kapsamında Manisa, merkeze bağlı bazı köyler, Turgutlu ve köyleri ile Selendi ilçesi ve İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 9 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden 150 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla M.A (46), M.O (44), E.Ş (41), C.C (47), İ.G (37), Y.G (43), H.O (26), H.Y (30) ve H.M ( 41) gözaltına alındı.

Operasyonda, toplam 285 gram ağırlığında satışa hazır 105 adet esrar paketi, 1 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan 9 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, yaptığı açıklamada, gençlere zarar vermek isteyenlerin üzerine kararlılıkla gitmeye devam edeceklerini belirterek, “Yakalanan maddenin miktarının az olması bu konuda daha önce de yaptığımız operasyonların iyi sonuç verdiğinin göstergesidir. Uyuşturucu konusunda işi sıkı tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?