30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

ZİÇEV'den hayırseverlere çağrı

Yapılan bağışlarla ayakta duran Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) kurban bayramında bağışları kabul edecek.

Konuyla ilgili hayırseverlere seslenen ZİÇEV Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eren Onağ, vakfın, özel çocuklar için tam gün yaz-kış kesintisiz eğitim ve bakım hizmetlerini hayırseverlerin desteğiyle yerine getirdiğini söyledi.

Kurban bayramında gerek kurban kesimi, gerek nakdi bağışları kabul edeceklerini dile getiren Onağ, “Öğrencilerimiz tam gün eğitim aldıkları için öğle yemeklerini de Vakfımız tarafından karşılanmaktadır. Kurban bayramında gelen kurban bağışlarınız, çocuklarımızın bir yıllık et ihtiyacını karşılayacaktır. Bayram süresince Laleli’de Mesir cami yanında kurumumuzda bağışlar kabul edilecektir. Tüm hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyoruz.”dedi.

wTürkiye’de zihinsel yetersiz çocukların yeterli eğitim, iyileştirme ve bakım şartlarına kavuşabilmeleri için gerekli olanak ve ortamları oluşturmak gerektiğine dikkat çeken Eren Onağ, “Çocukların meslek kazanmalarına yardımcı olmak, uzun vadede bu şartların kalıcılığını güvence altına almak gerekiyordu. Kimsesiz zihinsel yetersizlere yaşamları boyu sahip çıkmak amacıyla 1982 yılından bu yana Türkiye çapında 15 şubesiyle hizmet veren ZİÇEV bağışlara büyük önem veriyor. Bu nedenle vatandaşlarımızdan duyarlı davranmalarını bekliyoruz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 20:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?