30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

ZİÇEV'den kız meslek lisesine teşekkür

Manisa Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimi, İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi'nde öğrenim gören stajyer öğrencilere ve kurum yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.


Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na bağlı olarak tam gün eğitim ve bakım hizmeti veren Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İncinur Mumcuoğlu, “İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Özel Eğitim Dalı'nda öğrenim gören 12 öğrenci, 16 Haziran- 9 Temmuz 2008 tarihleri arasında kurumumuzda eğitimcilerimizle birlikte çok başarılı bir staj dönemi geçirdiler. Biz de bu genç arkadaşlarımızı ve onları geleceğe hazırlayan kurum yöneticilerine vakıf yönetimimizle birlikte teşekkür belgesi verdik. Hep birlikte gönül verdiğimiz kurumumuzla ilgili düşünce ve fikirlerimizi paylaştık. İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi ile güzel projelere imza atmak konusunda görüş birliğine vardık.” dedi.


İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Müdürü Serpil Şeker ve Müdür Yardımcısı Zahrettin Özler'e vakıf teşekkür belgesini sunan ZİÇEV Manisa Şubesi Başkanı Eren Onağ, “Pırıl pırıl bir gelecek geliyor. Genç arkadaşlarımızla eğitimcilerimiz güzel bir staj dönemi geçirdiler. Öğrencilerimiz de stajyer ablalarını çok sevdiler. Genç arkadaşlarımız ilk teşekkür belgelerini kurumumuzdan aldıklarını da ifade ettiler. Umarım tüm hayatları böyle başarılarla dolu olur. Türkiye çapında 18 şubesi ve 1500'e yakın öğrencisi olan eğitim kurumumuza hizmet vermek büyük bir ayrıcalık, manevi yönü ancak buraya gönülden hizmetle anlaşılır. Bize her konuda destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz ve tüm dostlarımızı, Manisalıları kurumumuza bekliyoruz.” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 18:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?