4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ziraat yatırıma büyük ilgi

Ziraat Bankası şubelerinde yatırım merkezleri açarak hizmet ağını genişletmeyi sürdüren Ziraat Yatırım, hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Ziraat Yatırım’ın Manisa Yatırım Merkezi, Ziraat Bankası Manisa Şubesi içerisinde Manisalıların hizmetine girdi. Güçlü mali yapısıyla güvenli yatırımın simgesi olan Ziraat Yatırım’ın temel ilkesinin “yüksek hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini artırmak” olduğu açıklandı.

Ziraat Yatırım Yetkili Müdürü Raşit Karaman şunları söyledi: “Ziraat Yatırım şube ve yatırım merkezleri ile sermaye piyasası faaliyetlerinin geniş kitlelere yaygınlaştırılmasında daha aktif rol almayı hedeflemektedir. Ülke geneline yayılmış Ziraat Bankası şubeleri içerisinde açılan yatırım merkezleri ile bu konuda son yıllarda hızla hizmet noktalarını artırdık. Ziraat Yatırım, ayrıca www.ziraatyatirim.com.tr adresinde hizmet sunan e-Şubesi, internet üzerinden veri yayını ve işlem yapma imkânı sağlayan Ziraat Ekspres uygulaması, cep telefonları aracılığı ile piyasaları takip edip işlem yapmayı sağlayan Ziraat Mobile uygulaması, 444 00 00 Müşteri Hizmetleri Merkezi gibi alternatif dağıtım kanalları aracılığı ile teknolojinin tüm imkânlarını yatırımcılarına sunmaktadır.”

Faaliyete başladıktan sonra büyük ilgi gördüklerinin altını çizen Raşit Karaman, “Ödenmiş sermayesi 36 milyon TL olan ve 1997 yılında Ziraat Bankası’nın bir iştiraki olarak kurulan Ziraat Yatırım; Alım-Satım Aracılığı, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası İşlemleri, Halka Arza Aracılık, Portföy Yöneticiliği, Yatırım Danışmanlığı ile Kredili Menkul Kıymet, Açığa Satış ve Menkul Kıymetlerin Ödünç Alma ve Verme İşlemleri ile Repo-Ters Repo yetki belgelerine sahiptir. İMKB’de tüm ulusal pazarlarda faaliyet göstermektedir. İlgilileri bankamıza bekliyoruz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 11:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?