16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İşadamı Hasan Özkan'ın feci ölümü!

Manisa'nın Ahmetli İlçesi yakınlarında bir hemzemin geçitte meydana gelen tren kazasında Turgutlu'nun sevilen işadamlarından Hasan Özkan hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Kaza bugün 10.30 sıralarında Ahmetli İlçesi'nin Şantiye mevkiindeki hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre, Turgutlu'da Özkanlar Otomotiv adlı otobüs ve kamyon servisi bulunan işadamı Hasan Özkan (42), idaresindeki 35 HHK 53 plakalı şirketine ait minibüsle bariyer bulunmayan hemzemin geçitten geçerken, Manisa'dan Alaşehir yönüne seyir halindeki ve makinist Turgut Doyar'ın (45) yönetimindeki 31619 sefer sayılı yolcu treninin önüne çıktı.

Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada işadamı Hasan Özkan olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan ve Özkan'ın şirketinde kalfa olarak çalıştıkları öne sürülen Halit Uzun (24) ve Davut Gülmez (25) kazadan şans eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. Gülmez, Turgutlu Devlet Hastanesi, diğer yaralı Uzun ise Ahmetli Sağlık Ocağı'nda ayakta tedavi edilmelerinin ardından taburcu edildi.

Hasan Özkan'ın, Akhisar'a tamir amacıyla gittiği ve hemzemin geçidin bulunduğu Turgutlu-Ahmetli-Akhisar güzergahını kısa olduğu için tercih ettiği öğrenildi.

Öte yandan, 3 çocuk ve 1 torun sahibi, kentin sevilen işadamlarından Hasan Özkan'ın kardeşi Sabri Özkan'ın, AK Parti Turgutlu Belediye Meclis üyesi olduğu kaydedildi.

Kaza sonrası Manisa-Alaşehir demiryolu ulaşımı bir süre aksarken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 19:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?