2
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Nihat Teraman


Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde Nihat Teraman adlı hayırsever vatandaş, Devlet Hastanesi’ne 25 milyar liralık bir ameliyathane yaptırdı.

Akhisar Devlet Hastanesi’nde doğum servisi ve ameliyathanenin farklı binalarda olması nedeniyle, binalar arasında sedyelerle taşınan hamile bayanları gören emekli işadamı Nihat Teraman, doğum servisine bir ameliyathane yaptırmaya karar verdi. Yetkililerle bağlantıya geçen Nihat Teraman, 25 milyar lira harcayarak doğum servisine bir ameliyathane yaptırdı.

Nihat Teraman, adını taşıyan ameliyathanenin açılış kurdelesini kızı Kadriye Coşkun ve Akhisar Kaymakamı Gündüz Beder ile birlikte kesti. Kaymakam Beder, Nihat Teraman’a bir plaket vererek teşekkür etti.

Akhisar Devlet Hastanesi’nin SİT alanı üzerinde olduğunu ve bu nedenle kullanıma elverişli olmadığını ifade eden Başhekim Necati Çakal ise, "Nihat Teraman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapımı 10 yılı aşkındır devam eden yeni Akhisar Devlet Hastanesi’nin bitmesi ile halkımıza çok daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar