19
Mayıs
2024
Pazar
ALAŞEHİR - MANİSA

AKP Alaşehir ilçe örgütü görevden alındı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alaşehir İlçe Başkanı Ferudun Uyar ve yönetim kurulu, genel merkez tarafından görevden alınırken, bu göreve Hüseyin Akgül atandı.
Görev değişimi nedeniyle Bolu Özler Restorant'ta yemekli bir devir teslim töreni düzenlendi. Törene eski ve yeni yönetim üyeleri tam kadro katıldı. Görevden alınan eski başkan Ferudun Uyar devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Genel merkezin taktiridir. Bizde görev alınmaz, verilir. Nitekim şimdi yeni bir arkadaşımıza verilmiştir. Biz her zamanki gibi yine canla başla partimiz için çalışacağız" dedi.
AKP Alaşehir İlçe Başkanlığı'na getirilen Hüseyin Akgül ise "AKP, halkın umudu olmaya devam etmektedir. Partimiz milletimiz tarafından iyice sahiplenilmiştir. Böyle bir partinin ilçe başkanı olmayı bir onur olarak kabul ediyorum. 3 Kasım'da kazandığımız zaferi 28 Mart'ta da başaracağız. 28 Mart'ta Alaşehir'de seçimi kazanarak, ilçemizin mahrum kaldığı hizmetleri getireceğiz" diye konuştu.
AKP Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu, Hüseyin Akgül, Mehmet Enç, Mehmet Akdağ, Ertan Olgun, Veli Karakoç, Süleyman Keskin, Serdar Erden, Halil Uzunoğlu, Sedat Kavala, Fatih Ekin, Osman Yüksel ve Hayri İnceman'dan oluşuyor.
NEDİM DOĞAN - MANİSA (İHA)
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2004 Cuma 01:10:48
Güncelleme :22 Aralık 2004 Çarşamba 09:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?