18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALAŞEHİR - MANİSA

Anne-kız komşularını öldürdü

Alaşehir'de yaşayan yaşlı bir kadın ile kızı, komşuları olan adamı ruhsatlı tüfekleriyle vurarak öldürdü.

Olay Hacıbey Mahallesi Huzur Sokak’ta dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Fatma Avşar (75) ile kızı Ayşe Kocabıyık (47), aynı cadde üzerinde oturan kapı komşuları Ramazan Taşçı’yla (51) evlerinin önünde tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu evden bulundurma ruhsatlı tüfeklerini alan anne-kız, 3 çocuk babası Ramazan Taşçı’yı başından vurdu.

Taşçı olay yerinde hayatını kaybederken, anne-kız Alaşehir Polis Karakolu’na giderek teslim oldu.

Anne-kız ifadelerinde evlerinden altınlarının çalındığını, bu altınları da komşuları Ramazan Taşçı’nın çaldığını iddia etti.

Silah sesi üzerine evden dışarıya çıkan Ramazan Taşçı’nın oğlu Salih Taşçı, babasını vuran komşularının elinden silahı aldığını söyleyerek, "Silahı almamla, anne-kız kaçtı. Her zaman sokakta bağırıp çağırırlar, her yere silahla giderler. Böyle bir şey yapacaklarını düşünemezdik. Bunlarla konuşmayız. Evlerinin kapılarının bile nerede olduğunu bilmeyiz. Zaten 3-4 yıldır da mahkemeliğiz" dedi.

Gözaltına alınan anne ile kızının, adam bıçaklama yüzünden sabıkalı oldukları bildirildi. Olayda kullanılan silah polise teslim edilirken, polise teslim olan anne-kızın üzerinden iki kutu tüfek kartuşu çıktığı, eşinden ayrılmış olan Ayşe Kocabıyık ve annesi Fatma Avşar’ın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 15:32:26
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 17:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?