23
Mayıs
2024
Perşembe
ALAŞEHİR - MANİSA

Anneler Günü çiçeğiniz belediyeden

Alaşehir Belediyesi, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle tüm evlere çiçek dağıtıyor.

Üzerinde "Cennet Annelerin Ayağının Altındadır" yazılı olan on bin adet çiçek belediye görevlileri tarafından ev ev dolaşılarak annelere takdim ediliyor. Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, "Cennet annelerimizin ayağının altındadır. İlçemizdeki tüm annelerin bu özel gününü kutlamak üzere çiçek dağıttık. Onları sadece 1 gün değil, her zaman hatırlamamız ve sevmemiz gerekir. Hedefimiz tüm annelere ulaşmak" dedi.

Anneler Günü için özel çiçek dağıtımı kapsamında kendisine ulaşılmadık anne bırakmayacaklarını vurgulayan Başkan Daş, "Eğer ulaşamadığımız anne olursa mutlaka telefon etsin, çiçeği evine gönderilecektir. Annelerimizin ayrı bir anlamı vardır. Onlar için ne söylesek, ne yapsak azdır. Bu günde onların gönlünü alabilmek en güzel hediyedir" diye konuştu.

Çiçeklerin tamamını belediyenin çiçek bahçesinde yetiştirdiklerini kaydeden Daş, "Çiçekler hem evlerde yaşatılsın hem de annelerimizin gönlü hoş olsun istedik. Traktörlerle her eve ulaşıyoruz. Ayrıca, köşe başlarına bıraktığımız görevliler de gelip geçenlere çiçek dağıtımını yaptı" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 13:17:10
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 14:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?