26
Mayıs
2024
Pazar
ALAŞEHİR - MANİSA

ASİAD basınla buluştu

ASİAD YÖNETİMİNDEN BASINA KAHVALTI Alaşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD), ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanlarıyla kahvaltıda biraraya geldi.

ASİAD hizmet binasında düzenlenen kahvaltıda açıklama yapan ASİAD Başkanı Sami Çeltikoğlu, her hafta Cumartesi günü çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileriyle kahvaltıda biraraya geleceklerini belirterek, böylece tem tanışmak hem de derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmak, diyalog içerisinde Alaşehir'in menfaatleri doğrultusunda ortak çalışma yapmak istediklerini ifade etti.

Ramazan ayı içerisinde yaptıkları yardımlardan da söz eden Başkan Çeltikoğlu, "Derneğimizin sosyal etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı boyunca 600 kişiye çadırda, 700 kişiye de evde olmak üzere iftar yemeği verdik. Dernek üyelerimizle Alaşehir'deki kurumlar arasındaki diyaloğu daha da geliştirerek, yeni etkinlikler planlamayı amaçlıyoruz. Derneğimiz, Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konferedasyonu (TUSKON) üyesi. ASİAD olarak TUSKON toplantılarına katılıyoruz. Buradaki amacımız da Alaşehirşli işadamlarının dış ticaret kapasitelerini geliştirmek ve dünya pazarına açılımlarını sağlamak için yardımcı olmak." diye konuştu.
      ASİAD YÖNETİMİNDEN BASINA KAHVALTI

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 12:27:03
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 20:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?