19
Mayıs
2024
Pazar
ALAŞEHİR - MANİSA

Başkan Daş'dan öğretmenlere ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, MHP İlçe Başkanı Halis Yörür ve yönetim kurulu üyeleri Öğretmenler Günü nedeniyle eğitimcileri ziyaret ederek özel günlerini kutladılar.


Türk Eğitimsen Lokali'nde gerçekleşen ziyarette, Başkan Kadir Daş icraatları hakkında bilgiler verdi. 1999 yılında seçimi ilk kazandığında kasaba halindeki Alaşehir'i yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalıştığını ifade eden Başkan daş, "Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan üzüm için bir tane olan işletme sayısını 70'lere çıkarttık. Deniz kıyısı olmayan tek gümrük kapısını Alaşehir'e getirttik. İşçi göçü veren şehrimiz yaz aylarında turizm kenti gibi işçi alan ve nüfusunu ikiye katlayan şehir haline getirdik. İlçemizi çevre ilçeler tarafından örnek gösterilen şehir haline getirdik. Bunları sizlerin sayesinde yaptık, sizlerden aldığımız güç ve destekle yaptık. Hizmetlerimizi sizlerle sürdüreceğiz." dedi.


"Biz Atatürk'ün geleceğimizi emanet ettiği öğretmenlerimiz sayesinde bu günler geldik" diyen Başkan Daş, tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Türk Eğitim-Sen Alaşehir Şubesi Başkanı Ceyhun Karabacak ta, "Bizler eğitim temsilcileri olarak belediyemizin çalışmalarını yakından izliyoruz. Çocuklarımızın geleceğine yön verecek eğitimciler olarak belediye başkanımız ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 16:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan acar IP: 88.253.85.xxx Tarih : 7.01.2009 13:22:52

sayın başkanım öncelikle size olan sevgi ve saygımızın daim olduğunu bilmenizi isterim. Alaşehir'e yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size teşekkür ederim. bazı kendini bilmezler birleşip başkanlık hayaliyle sevine dursun KADİR BAŞKANIMIZ asla seçimlerde kaybetmez :)