19
Mayıs
2024
Pazar
ALAŞEHİR - MANİSA

Evren 60 yıllık arkadaşını ihmal etmiyor

Kutlamalar sebebiyle Alaşehir’e gelen Evren ile arkadaşı Onaral, Belediye Sosyal Tesisleri’nde verilen öğlen yemeğinde de yan yana oturdu. Kenan Evren, "Vehbi’yle yaklaşık 60 yıldır tanışıyoruz. Beşeylül İlkokulu’nda beraber okuduk. Alaşehir’e her gelişimde Vehbi’yle buluşur anılarımızı tazeleriz. Vehbi bakkallık yapar. Çok dürüsttür. Diğerleri gibi her zam gelişinde zam yapmaz. Elinde bulunan ürün bitinceye kadar aynı fiyattan satar. Tekel zam yapardı. Vehbi elindeki sigara bitinceye kadar zam yapmaz. Bize zamanında böyle terbiye verildi. Vehbi satışlarına hala aynı sistemle ve çok dürüst olarak devam ediyor" diyerek arkadaşını övdü.

Bakkal Vehbi Onaral ise ilkokul arkadaşı Kenan Evren için, "Kenan Paşa çok çalışkan bir talebeydi. Çok iyi arkadaştık. Arkadaşlığımız hiç bozulmadı. Birbirimizi çok seviyor, çok iyi anlaşıyoruz. Yaklaşık 45 yıldır bakkallık yapıyorum. Nasıl başlamışsam aynı şekilde devam ediyorum" dedi.

Alaşehir’in kurtuluş kutlamalarına katılan Evren, üzüm yarışması, yağlı güreş turnuvası ve akşam halk müziği sanatçısı Zara’nın vereceği halk konserine katılacak. Kurtuluş Şenliklerine, Maliye eski Bakanı Sümer Oral da katıldı.

iha-alaşehir
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 10:23:39
Güncelleme :22 Aralık 2004 Çarşamba 09:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?