18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALAŞEHİR - MANİSA

Kadınlara ücretsiz sağlık taraması

ALAŞEHİR'DE BAYANLARA ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Ege Obezite Derneği işbirliğinde, ilçede kadınlara yönelik ücretsiz sağlık taraması yapılacak.

29-31 Mart günleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında yapılacak sağlık taramasıyla ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan yaptığı açıklamada, "Odamız ile Ege Obezite Derneği işbirliği yaparak, bayanlara özel ücretsiz olarak obezite ile ilgili genel sağlık taraması yapılacaktır. Alaşehirli ve Sarıgöllü tüm bayanlarımızı sağlık taramasına katılmaya davet ediyoruz. Sağlık taramasını Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metobolizma Hastalıkları Bilim Dalı'nda görevli hocalar yapacaklar. Obezite (şişmanlık), osteoporoz (kemik erimesi) ve diyabet (şeker hastalığı) ile ilgili bir tarama olacak. 29-30-31 Mart günleri odamız hizmet binasında, Sarıgöl ilçesinde ise Belediye Düğün Salonu'unda bayanlarımıza özel ücretsiz sağlık taraması olucak. Genel sağlık taramasında şeker, kolesterol, kemik, boyun ve bel ölçümleri de yapılacaktır. Odamızın sosyal etkinliklere destek vermesi kapsamında yapılacak çağımızın hastalığı olarak tanınan obezitelik ile ilgili sağlık taramasına tüm bayanlarımızı davet ediyoruz." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:01:03
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?