25
Mayıs
2024
Cumartesi
ALAŞEHİR - MANİSA

Kahveciler Odası'nda Arslan dönemi

ALAŞEHİR KAHVECİLER ODASI'NDA ALİ ARSLAN DÖNEMİ

Alaşehir Kahveciler Esnaf Odası'nda 35 yıldır aralıksız başkanlık yapan Mustafa Saraçoğlu'nun aday olmadığı kongrede, Ali Arslan odanın yeni başkanı seçildi.

Ozan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)Başkanı Hasan Geriter de katıldı. Divan kurulunun oluşmasının ardından konuşma yapan ve kongrede aday olmayan mevcut başkan Mustafa Saraçoğlu, "Aslında geçen dönem görevi bırakmayı düşünmüş, arkadaşlarımın ısrarı ile son kez aday olmuştum. Bu sefer aday olmayarak başkanlığı arkadan gelen gençlere bıraktım. Türkiye'de koltukların zor bırakılması ne yazık ki gençlerimizin önünü kapatabiliyor. Ben her arzuyu dorukta bırakarak ve zamanı gelince bırakmalı düşüncesiyle bu seçimde aday olmadım. 35 yıl önce bu oda benim başkanlığımda kuruldu, o günden bu yana aralıksız başkanlığını yaptım. Bu seçimde aday olmamakla kenara çekilmiyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın yanındayım ve onlara destek olmaya devam edeceğim."dedi.

Tek aday olarak seçime katılan Ali Arslan 176 oy alarak yeni başkan seçildi. Arslan, "Başkanımızdan çok şeyler öğrendik. Öğrenmeye de devam edeceğiz. Yaptığı çalışmaları örnek alacağız. Bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine bir ağabeyi olarak danışmaya devam edeceğiz." dedi. Arslan eski başkan Mustafa Saraçoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

ALAŞEHİR KAHVECİLER ODASI'NDA ALİ ARSLAN DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 13:12:01
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 16:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?