17
Mayıs
2024
Cuma
ALAŞEHİR - MANİSA

Manisa-Alaşehir'de MHP'den anlamlı yardım

Manisa’da Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) İl Genel Meclisi üyeleri, 9 bedensel engelli vatandaşa, kendi imkanlarıyla aldıkları tekerlekli sandalyeleri hediye ettiler.

Alaşehir’in MHP’li İl Genel Meclisi üyeleri Aycan Alper, Adem Aslan ve Halil Uzan, Alaşehir Özürlüler Derneği’nin listesinde bulunan 9 bedensel engelliye, giderlerinin tamamını kendileri karşılayarak aldıkları 9 adet tekerlekli sandalyeyi evlerinde teslim etti. Ilgın Köyü’nde oturan ve 7 yaşındayken evlerinin önündeki kireç kuyusuna düşerek sakat kalan Latife Kaya (35), çok mutlu olduğunu belirtti. Belden aşağısı tutmayan Latife Kaya, "Ömrüm hep içeride kapalı kalarak geçiyordu. Bundan böyle ilk kez camdan gördüğüm dışarıyı gezerek görebileceğim, çok mutluyum" dedi.

İl Genel Meclisi üyeleri adına konuşan inşaat mühendisi Adem Aslan, "Seçilmiş birer kişi olarak görevlerimizi iyi biliyor ve bu görevlerimizi de yeri geldikçe yapıyoruz. İlk icraat olarak ’Herkes bir özürlü adayıdır’ sloganından hareketle icraatlarımıza bedensel engellilerden başladık. Tüm giderleri kendimiz karşıladık. Amacımız her alanda vatandaşlarımıza en iyi hizmetleri verebilmek. Toplumu ilgilendiren her konuda duyarlı olacağız" diye konuştu.

MANİSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2004 Çarşamba 12:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?