2
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

Kula'da 'eğitim' zirvesi

Manisa'nın Kula İlçesi'nde ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilin eğitim düzeyi ve 2005 yılı sınav sonuçları görüşüldü.

Manisa Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Kula Anadolu Lisesi'nde Kula ve Selendi'deki ilköğretim okullarının müdürleriyle bir toplantı yaparak, yeni müfredat ve eğitim düzeyinin yükselmesi için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

16 ilçe milli eğitim müdürünün katıldığı öğleden sonraki toplantıda ise, Manisa'da eğitim düzeyi ve 2005 yılı sınav sonuçları görüşüldü. İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, toplantının her ay ilçelerde yapılan geleneksel bir toplantı olduğunu ve toplantılarda Manisa'daki eğitim düzeyinin daha yükseklere çıkarılması için neler yapılabileceğinin görüşüldüğünü söyledi. Ersoy, toplantıya ev sahipliği yapan Kaymakam Mehmet Yüce, Belediye Başkanı Halil Gülcü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı'ya da teşekkür etti.

Öğle yemeğini Altınoluk Tesisleri'nde yiyen Aziz Ersoy ile 16 ilçenin milli eğitim müdürüne Halk Eğitim Müdürlüğü tarafın birer tarihi Kula evleri maketi hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 19:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?