18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Emniyete 5 yeni araç

Manisa'nın Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne alınması planlanan yeni 5 aracın alım sözleşmesi imzalandı.

Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sözleşme, Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Dinçer İnceer ile Şendil Otomotiv yetkilisi Hakan Çoban arasında imzalandı. Yaklaşık 2 ay önce Turgutlulu hayırseverlerinin katılımlarıyla düzenlenen yemekte, hayırsever iş adamlarının destekleriyle toplanan 5 araç parası ile 4 Doblo, 1 Albea marka olmak toplam 5 araç Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılmış oldu. Yeni alınan araçlarla birlikte emniyetin araç sayısı 21'e yükseldi.

Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Dinçer İnceer yaptığı açıklamada, "Turgutlu birçok ilden daha çok nüfusa sahip bir ilçe ve her geçen gün artan nüfusu nedeniyle mevcut emniyet araçlarımızın sayısı yetersiz geliyordu. Bununla ilgili Turgutlulu iş adamlarının katılımıyla bir yemek düzenlemiştik. Hayır sever iş adamlarımızın katkılarıyla bu yemekte 5 araç alacak kadar para topladık. Uzun süren araştırmalar sonucu en uygun fiyata anlaşmaya vardığımız Şendil Otomotiv'den 5 araç satın aldık ve araç sayımızı 21'e yükselttik. Ekiplerimiz olaylara böylelikle daha hızlı bir şekilde ulaşacaklar. Hedefimiz daha huzurlu bir Turgutlu" diye konuştu.

Öte yandan, 92.500 YTL'ye mal olan toplam 5 aracın, 25 Eylül tarihinde yapılacak törenle hizmete başlayacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 17:24:15
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 12:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?