22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

'Çocuklara şiddet uygulamayın'

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde anne ve babalara yönelik düzenlenen 'Aile ve Çocuk' konulu seminerde, çocuklara kesinlikle şiddet uygulanmaması gerektiği vurgulandı.

Turgutlu Belediyesi konferans salonunda Tev. Cemile Samiye Bayar İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ve pedegog Kemal Çamlıoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa, İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Milli Eğitim Şube Müdürleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Sinevizyon gösterimiyle seminere başlayan Çamlıoğlu, çocukları olgunlaşmamış reşit sayılmayan küçük yurttaşlar şeklinde tanımlayarak, "Çocuklarımız her zaman ciddiye alınmalı ve kendisiyle ilgilenildiğini hissetmesi sağlanmalıdır. Sınavlarda alınan kötü sonuçlarda çocuk üzerinde baskı kurulmamalı ve özellikle şiddetten kaçınılmalı.

Aile içerisinde belirlenen günlerde televizyon izlemeyi bırakarak aile içinde yararlı sohbetlerde bulunulmalı, çocuklara sorumluluk verilmeli ve her şeyden önemlisi çocuklarınıza güveninizi hissettirmelisiniz" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 21:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?