1
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Alevler arasına atladı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde meydana gelen yangında, korku dolu dakikalar yaşandı.

Yangından torununu kurtaran şahıs, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.
Edinilen bilgiye göre, olay Manisa'nın Turgutlu İlçesi Acarlar Mahallesi İsmail Hakkı Sokak 20 numaralı apartmanın zemin katında dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Elektrik sobasının halıları yakmasıyla çıktığı sanılan yangında, alevlerin kısa süre içerisinde tüm odaya yayıldığı öğrenildi. Ev sahibi Ayşe Keser'in (44) evde olmadığı saatte çıkan yangında, torunu Batuhan Keser evde bulunuyordu. Küçük Batuhan'ın yangın korkusuyla evin tuvaletine saklandığı anlaşılırken, evin yandığını gören anneanne Ayşe Keser, torunun başına kötü bir şey gelmesinden korkarak alevler içindeki eve girdi. Keser, tuvalete saklanan torunu Batuhan'ı kurtararak dışarı çıkardı.

Eşinden ayrılan Hatice Keser'in oğlu olan Batuhan ve anneannesi Ayşe Keser, yangından şans eseri yara almadan kurtuldu. Yangın sırasında dışarıda olan Ayşe Keser'in kızları Buket, Hatice ve Oya Keser, evlerinin yandığını görünce baygınlık geçirdi. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayarak gözyaşı döken Ayşe Keser ise sinir krizi geçirdi. Yangından kurtardığı torununa sarılan anneanne Ayşe Keser, "Tek tesellim torunumun kurtulması ve kızlarımın evde olmaması" dedi.

Turgutlu İtfaiyesi'nin zamanında müdahale ettiği yangında, maddi hasarın yaklaşık olarak 15 bin YTL olduğu bildirilirken, apartmanın elektrik tesisatı da tamamen yandı.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 12:18:20
Güncelleme :7 Ocak 2006 Cumartesi 12:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Koçak IP: 88.224.253.xxx Tarih : 23.06.2006 21:13:26
Bu yangında da görüldü ki çocuklarımıza bir yangın anında ne yapılması gerektiğini söylemiyoruz, anlatmıyoruz onları eğitmiyoruz. "Allah korumuş" demekten başka diyeceğimiz bir şey yok; fakat çocuklarımıza gerekenleri anlatmak boynumuzun borcu. Aileye geçmiş olsun.